Servicii oferite

Servicii

Serviciile noastre oferite de City Imobiliare in municipiul Cluj-Napoca

Daca sunteti in cautarea unei agentii imobiliare de renume in Cluj-Napoca, atunci City Imobiliare este alegerea ideala pentru dumneavoastra. Cu o vasta experienta in industria imobiliara si cu o echipa de profesionisti dedicata, suntem pregatiti sa va asistam in fiecare pas al tranzactiei.

Unul dintre serviciile noastre primare este evaluarea proprietatii. Suntem constienti de importanta unei evaluari corecte si obiective, motiv pentru care utilizam cele mai recente metode si date de piata pentru a va oferi o evaluare precisa a imobilului dumneavoastra.

De asemenea, oferim serviciul de verificare a actelor de vanzare, asigurandu-ne ca toate documentele sunt in regula si in conformitate cu legislatia actuala. Aceasta este o etapa cruciala in procesul de vanzare-cumparare si ne asiguram ca totul decurge fara probleme.

Pentru a spori vizibilitatea si impactul ofertei dumneavoastra, sugeram si implementam strategii de marketing eficiente. Acestea includ fotografiere profesionala a imobilului si tur virtual in 360 de grade, pentru ca potentialii cumparatori sa se simta ca si cum ar fi deja acolo. De asemenea, filmam prezentari video de inalta calitate si publicam anunturile pe platformele imobiliare de top, precum si pe retelele de socializare si YouTube.

Organizam si prezentari Open House, oferind oportunitatea cumparatorilor de a vizita imobilul intr-un cadru prietenos si informational. Colaboram cu toate agentiile imobiliare din oras pentru a maximiza sansele de succes ale tranzactiei. Pentru o vizibilitate crescuta, amplasam si bannere la locatie si distribuim fluturasi in cutiile postale.

La City Imobiliare, va oferim libertatea de a programa vizionari nelimitate. Intelegem ca programul dumneavoastra poate fi aglomerat si suntem aici pentru a facilita procesul de vizualizare a imobilului.

Suntem alaturi de dumneavoastra in orice moment important al tranzactiei. Oferim suport si consiliere in procesul de negociere si licitatie, recomandand cele mai bune oferte si strategii pentru a obtine cel mai bun pret.

Avem si grija de documentele legale necesare in procesul de vanzare-cumparare. Ne asiguram ca este intocmita o promisiune de vanzare-cumparare corespunzatoare si un proces verbal de primire-predare a imobilului si a bunurilor din interiorul acestuia.

De asemenea, va asistam in colaborarea cu bancile pentru evaluarea proprietatii si recomandari notariale in vederea finalizarii transferului de proprietate. Va stam alaturi si in procesul semnarii contractului de vanzare, oferindu-va asistenta juridica deplina.

In cele din urma, garantam o predare a imobilului in conditii optime, intocmind un proces verbal de primire-predare detaliat si complet.

La City Imobiliare, suntem dedicati satisfacerii nevoilor dumneavoastra si facilitarii procesului de tranzactie imobiliara. Cu servicii complete si profesioniste, va garantam ca aveti parte de o experienta placuta in procesul de vanzare-cumparare imobiliara.