Parerea clientilor Imobiliare City Imobiliare

Parerea clientilor


Recenzii din Google Maps https://s9.ro/1qzf 

 
 
 
acum o zi
NOU
 
Recomand cu cea mai mare incredere Seriozitate, promptitudine, profesionalism 
 
 
 
 
Experienta mea cu Citi imobiliare este absolut uimitoate: în calitate de proprietar, hotărâsem sa mi acord suficient timp pentru a interacționa cu clienții . Voiam compatibilitate! Și după săptămâni de vizionari și discuții, a venit într o zi o fata frumoasa care în 10 min a rezolvat totul! N a contat ca mai erau clienți în apartament. Mi a plăcut detașarea și siguranta cu care explica fiecare aspect profesionalismul desăvârșit! Avea raspuns pentru orice întrebare, translata orice. Nu mi a venit sa cred ca în 10 min mi a furnizat chiriașul perfect! Toată stima, d ra Mihaela Domentii, va mulțumesc pentru oamenii minunati pe care mi i ați adus in casa, petru consultingul sigur și constant!
 
Servicii ireprosabile ! Spune-le cu exactitate ce doresti si iti vor gasi o solutie. Eu am avut un apartament de inchiriat si in 2 saptmani au gasit chirias potrivit. Le-am lasat si cheia de la apartament ca sa nu ma tot deplasez ca sa deschid usa. M-au anuntat de fiecare data in avans "vezi ca voi merge, vezi ca am plecat, totul este in regula". Au intocmit si contractul de inchiriere. Daca esti ocupat si nu ai timp de agenti imobiliari agresivi sau nesimtiti alege City Imobiliare si ai scapat de o grija. Poti sa te intelegi cu ei si pe whatsapp, ca sa nu te tot deranjeze cu telefoane inutile.
 
 
 
Am avut o experiență fantastică lucrând cu City Imobiliare Agency și cu agentul meu imobiliar Michaela. De la consultarea inițială până la documentele finale, au făcut întregul proces de închiriere fără probleme și fără stres. Agentul meu imobiliar cunoștea extrem de bine piața locală și a putut să-mi găsească o închiriere perfectă care să corespundă tuturor nevoilor și preferințelor mele. De asemenea, au fost foarte receptivi la toate întrebările și preocupările mele și au fost întotdeauna disponibili să mă asiste pe tot parcursul procesului. În general, aș recomanda cu căldură Agenția City Imobiliare și Agentul imobiliar Michaela oricui caută o agenție de închiriere și un agent imobiliar de încredere și eficient.
 
Mihai este un profesionist desăvârșit. Este foarte dedicat și cunoaște foarte bine piata imobiliara clujeană. Am apelat la el pentru vânzarea casei noastre și a fost o plăcere să colaborăm cu el! In 2 luni de zile am avut o oferta conform așteptărilor noastre!
 
 
Mihai Domentii ne-a ajutat sa gasim apartamentul perfect insa ce m-a surprins extraordinar de mult a fost implicarea lui in fiecare etapa a procesului.
L-am simtit ca pe un prieten care incerca sa ne ajute la fiecare pas cu tot ce stie mai bine. Ne-a ajutat cu negocierea imobilului, a intermediat toate discutiile si a venit cu noi la notar citind de fiecare data in profunzime actele pe care urma sa le semnam, dand sfaturi si semnaland eventualele probleme. Fiind la prima achizitie, am avut constant senzatia de siguranta in fiecare decizie pe care o urma sa o luam. S-a dedicat constant si nu pot decat sa-l recomand pe Mihai pentru profesionalism.
Daca ar fi sa o luam de la capat, nu am schimba nimic in experienta pe care am avut-o. Multumim mult de ajutor si sper sa mai colaboram pe viitor!
 
Maria Lupu-Muslea
O recenzie 
acum 3 luni
 
Mihai este de un profesionalism desavarsit! Il recomand cu caldura. Am vandut o casa, complicata dpdv al numarului de proprietari, toti aflati in strainatate. Mihai a inlesnit perfect tot traseul de la intentia de a vinde pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare. Ne-a explicat strategia lui cu mult timp inainte de a semna contract cu el, a fost dispus sa ne ajute si in chestiuni nelegate direct de atributiile lui, a fost o legatura perfecta intre noi vanzatorii si notar. Intr-un cuvant, a facut extrem de usor procesul de vanzare al casei! In plus, este de o punctualitate deosebita!
 
acum 5 luni
 
Mihai și Natalia Domentii .. Am cumpărat si inchiriat apartament in Cluj. Ei s-au ocupat de absolut tot ce inseamna birocratie, acte, notar...sunt 100% implicati in tot procesul si mereu au găsit solutii pt orice situatie neprevazuta. Ii recomand din tot sufletul! Pentru mine a fost o plăcere să lucrez cu ei! Mihai Domentii și Natalia Domentii.. De departe niște profesioniști. Foarte dedicați, reușesc să transforme o colaborare profesională intr-o experiența plăcută.
  
acum 3 luni
 
Mihai Domenetii si compania lui imobiliara oferta o experienta cu adevarat extraordinara. Ne-au ajutat sa navigam cu succes nenumarate obstacole. Optimismul, seriozitatea, si profesionalismul il recomanda drept “numarul unu” fara drept de apel. O reala placere sa lucrez cu el: acum ca am incheiat tranzactia cu succes, am ramas cu un prieten pentru viata!
 
 
acum 4 luni
 
Colaborarea cu Mihaela, pe partea de inchirieri, a fost una de exceptie! Pe langa profesionalismul si amabilitatea de care a dat dovada, a inteles exact ceea ce aveam nevoie si a gasit solutia in timp record. Mega recomand! Cu siguranta ca voi mai apela la voi!
 
acum 3 luni
 
Societatea poate fi recomandata cu toata increderea , deoarece Mihai Domentii dovedeste un inalt profesionalism . Cu seriozitate, competenta si promptitudine a rezolvat impecabil vanzarea casei noastre, noi locuind in strainatate. Datorita lui Mihai „ lupta“ cu birocratia si oficialitatiile romanesti a fost usoara, tranzactia fiind finalizata in timp foarte scurt. Multe, multe multumiri.
  
acum 2 luni
 
O experienta grozava, domnul Mihai a avut un comportament profesionist, mi-a dat toate informatiile de care aveam nevoie, a intermediat 100% legatura cu proprietarul, m-a insotit la notar, etc. Ii recomand cu drag.
  
acum 4 luni
 
Colaborarea cu City imobiliare a fost rapida si eficienta. O discuție ceva mai lunga la început care ulterior te scutește de vizionari aiurea si de timp pierdut. Oferă si consultanță financiară prin colaboratori profesioniști. Programările la notar rapide. Pe scurt , servicii bune si rapide
 
 
acum o lună
 
Am avut o experienta foarte placuta cu cei de la City Imobiliare. Cu ajutorul lor am gasit apartamentul perfect la un pret avantajos intr-o zona foarte buna. Recomand cu incredere!
  
acum 4 luni
 
Am inchiriat apartamentul visurilor mele prin intermediul agentei Domentii Mihaela. Recomand cu incredere!
 
 
acum 8 luni
 
Datorita Mihaelei Domentii am reusit sa inchiriez un apartament pe gustul meu, chiar daca sunt o fire mai pretentioasa. Recomand cu incredere serviciile dânsei.
 
acum 8 luni
 
Am plăcerea să vă recomand o agenție extraordinară. Cu ajutorul acestei agenții am găsit căsuța visurilor împreună cu toată familia mea. Sunt o echipă de încredere , cu experiență și dorința de a satisface clienții.Va mulțumim pentru serviciul acordat.
 
 
acum 8 luni
 
multumesc mult!multe multumiri agentului Imobilar Mihaela Domentii a explicat totul rapid, a aranjat totul, a fost mereu in legatura.. m-a ajutat sa aleg un apartament foarte bun.
 
 
acum 8 luni
 
Datorita seriozității si promptitudinii dumneavoastra am reușit sa găsim terenul mult căutat si potrivit nevoilor noastre. As putea spune chiar într-un moment când ne pierdusem ultima speranta. Cu mare încredere va recomandam si va dorim mult succes!
 
 
acum 19 ore
NOU
 
Am inchiriat un apartament prin City Imobiliare. Foarte profesionisti si de treaba.
 
acum 8 luni
 
Добрый вечер, хочу сказать большое спасибо Михай Доментий, а так же девушке Михаеле, которые помогли мне найти и арендовать квартиру в Клуж-Напока. Настоящие проффесионалы своего дела, предложат вам варианты на любой вкус и помогут с любым вопросом. Могу смело рекомендовать. Я осталась очень довольна их работой. (Tradus de Google) Bună seara, vreau să-i mulțumesc foarte mult lui Mihai Domentiy, precum și fetei Mihaela, care m-a ajutat să găsesc și să închiriez un apartament în Cluj-Napoca. Adevărații profesioniști din domeniul lor vă vor oferi opțiuni pentru toate gusturile și vă vor ajuta cu orice întrebare. Pot recomanda cu siguranță. Am fost foarte multumit de munca lor.
 
 
acum 7 luni
 
(Tradus de Google) Am vorbit cu Michaella, o fata foarte draguta, in afara de romana, vorbeste rusa si engleza, raspunde foarte repede la mesaje, lucreaza in weekend. Am reușit să vedem apartamentele în weekend și le-am închiriat destul de repede. Am fost foarte mulțumiți de muncă și recunoscători Michaelei! Dorim clienți recunoscători și tranzacții de succes! (Original) Ми спілкувалися з Michaella, дуже гарна дівчина, окрім румунської, спілкується російською та англійською, дуже швидко відповідає на повідомлення, працює на вихідних. Нам вдалося подивитися апартаменти на вихідних та ми досить та швидко їх арендувати. Ми залишилися дуже задоволені роботою та вдячні Міхаеллі! Бажаємо вдячних клієнтів та вдалих угод!