Despre noi - City Imobiliare

Despre noi

City Imobiliare oferă servicii de consultanta imobiliara la cele mai înalte standarde. Gestionam o baza de date cu oferte / cereri imobiliare care se adresează atât segmentului corporate, cât și segmentului rezidențial pentru mun. Cluj-Napoca.

Clienții noștri sunt persoane fizice active care doresc achiziționarea de apartamente sau case individuale în ansambluri rezidențiale sau de terenuri în zone dezvoltate sau în curs de dezvoltare rezidențiala, precum și persoane juridice care doresc achiziționarea / închirierea de birouri, terenuri cu destinație rezidențiala sau industriala.
Activitatea agenției City Imobiliare, este bazată pe principiile confidențialității, încrederii reciproce, transparenței parteneriatelor și a unei abordări individuale, precum și pe respectarea intereselor clienților, formează cultura corporativă și tradițiile companiei.
Principalul nostru capital este încrederea necondiționată și loialitatea clienților, iar „fondul de aur” este o bază de date extinsă de proprietăți și clienți fideli.
Cu noi puteți alege cea mai buna proprietate care se potrivește cel mai bine așteptărilor dvs.!